Jobb i Bygganalyse

Bygganalyse er landets ledende miljø innen byggøkonomi. Våre rådgivere består av økonomer, ingeniører og sivilingeniører, hovedsaklig innenfor byggfaget.

Vi er drivende engasjert i byggfagene generelt og byggøkonomi spesielt. I tillegg til en rekke andre tjenester, har vi også som mål å være den foretrukne rådgiver og leverandør av beskrivelser og øvrig konkurransegrunnlag.

Vi jobber med alle landbaserte byggeprosjekter, fra eneboliger, boligblokker, kontorbygg, sykehus, skoler og så videre. Våre oppdragsgivere er blant annet private og offentlige byggherrer, entreprenører, arkitekter og andre rådgivende miljøer.

Byggebransjen er i stadig utvikling. Vi i Bygganalyse er opptatt av eksisterende og nye digitale løsninger og verktøy som bidrar til utvikling av eget arbeid. I tillegg bidrar vi til standardisering gjennom deltakelse i ulike komitéarbeid. 

Vår store oppdragsmengde gir våre ansatte en varierte og spennende arbeidshverdag, med mulighet for egen påvirkning. Bygganalyse skal fremme et godt læringsmiljø og legge til rette for faglig utvikling hos våre medarbeidere. Vi vet at mange lever en hektisk hverdag og kan derfor tilrettelegge for fleksibel arbeidstid.

"Vi kjenner hverandre godt, og mener dette gir et solid grunnlag for samarbeid og erfaringsoverføring".

Vi jobber aktivt for å ta vare på vårt gode arbeidsmiljø og legger til rette for faglige og sosiale aktiviteter. Vi kjenner hverandre godt og mener dette gir et solid grunnlag for samarbeid og erfaringsoverføring. I tillegg til det faglige og sosiale, er vi opptatt av verden rundt oss og reiser årlig på studietur i Europa eller til andre verdensdeler.

Vi er interessert i deg som er opptatt av- og ønsker å bidra med verdiskapende tjenester innen byggøkonomi. Vi ser etter personer som er initiativrike, kreative, har gode samarbeidsevner og som ønsker å bygge relasjoner både internt og eksternt.

Alle henvendelser til oss behandles konfidensielt.

Vi søker nye medarbeidere! Ingeniør/ Sivilingeniør bygg

Bygganalyse har mange spennende oppdrag, og har behov for flere gode byggøkonomer.

Vi søker etter ambisiøse ingeniører/sivilingeniører innen bygg, som kan bidra til å utvikle gode og lønnsomme prosjekter for våre oppdragsgivere.

Frank Roberg

Daglig leder

Seniorrådgiver Byggøkonomi

Sivilingeniør

+47 905 17 888
Arne Graarud

Leder Administrasjon

Seniorrådgiver Byggøkonomi

Ingeniør

+47 920 54 775
Bakgrunnsbilde